I OS-simbassängen

Varför ska det vara 32 olika guldmedaljer i just simning??? (I grenarna framlänges, baklänges, halvsnabbt och halvfort...)

Ingen skulle väl komma på tanken att dela ut medaljer för till exempel cykling baklänges eller löpning baklänges. Sveriges fotbollsdamer skulle i alla fall ha vunnit OS-guld, för de är bäst på baklängesmål.

(Å andra sidan ror ju faktiskt Lassi Makaronen bakåtvänd, men så kom han sist också.)

I simningen gav (den orakade) amerikanen Michael de andra på phälpsen så att säga. Det tjatas mycket om att han har 48,5 i skostorlek, men vadå, han har väl inga skor på sig när han simmar heller? (Badtofflor kanske?)

OS-drömmen sprack för (Saudiarabiens enda OS-deltagarinna?) Therese Al-shammar. Det trasiga blixtlåset till trots så motsätter sig Saudiarabien ett femte simsätt för damer, nudistsim. De tycker nog att det räcker med bröstsim.

Apropå Mellanöstern: Varför inte några världsrekordförsök i Döda havet? Osannolik flytförmåga med dess 30-procentiga salthalt.

(Salt används ju också i halkbekämpningssyfte. Är det därför man har badsalt förresten, för att inte halka i badkaret?) Varför inte vattenpolo på is?

Varför inte 32 OS-guld i hockey? Nu är det bara fyra, två i is- och två i land- (damer + herrar).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0